2014 m. vasario 18 d., antradienis

Moteriški reikaliukai

Sveiki,

Dar 2012 vasarą rašiau apie menstruacines taureles nors įsigijau tikrai ne vasarą. Taigi galima sakyti, kad Diva Cup menstruacine taurele jau naudojuosi nepilnai tris metus. Draugės taip pat naudojasi šia puikia produkcija, bet iškilo naujas klausimas. Ar jau reikia ją keisti? Ir jei reikia, tai kur įsigyti būtent Diva Cup menstruacines taureles, o ne visokias kitokias pardavinėjamas per akcijas bei sveikų produktų parduotuvėse. Paskatinta draugės pirkiniu (menstruacinės taurelės, pirktos iš tokių parduotuvių), nusprendžiau paieškoti vis gi ar tikrai iš Lietuvos dingo Diva Cup. Deja taip :(. Tačiau išganinguosiuose forumuose, diskusijose radau, kad ne ką brangiau gaunasi ją parsisiųsti ir iš užsienio parduotuvės www.iHerb.com. Čia ne tik galima įsigyti Diva Cup, bet ir visokiausių ekologiškų higienos prekių - aliejukų, šampūnų, įklotų ir daug daug viso ko kito. Be to, pirmam užsakymui su kodu DDN921 taikoma $5 nuolaida, o perkant už didesnę sumą net $10 nuolaida. Tai galima sakyti, kad parsiuntimas nieko nekainuoja, nes jis yra tik $4 kai kitur parsiuntimo išlaidos tikrai ne tokios draugiškos. Pasidžiaugsiu, jog būtent šiandieną jau gavau siuntinį iš iHerb.com ir tikrai pakuote originali, jokios apgaulės. Taip pat nusipirkau ir ekologišką šampūną su arbatmedžio aliejumi ir rozmarinais, kurie labai tinka pleiskanojančiai galvai. Gal pagaliau mano vargai sumažės dėl tų pleiskanų.

Tai gi resume - įsigyjau Diva Cup menstruacinę taurelę ir pleiskanotai galvai skirtą šampūną, o sumokėjau tik kažkur 86 Lt. Mano Pirmasis Diva Cup man kainavo 92 Lt. Pačios paskaičiuokit ant kiek pigiai įsigijau šį rinkinuką:
http://distilleryimage3.ak.instagram.com/8942b9f298cd11e3b45c12bc0078aa9b_8.jpg
P.S. Šampūnas labai kvepia žolytėmis.

O jei toliau skaičiuojant, tai laaaaabai patariu pasiskaičiuoti kiek sunaudojate vienoms mėnesinėms pinigų perkant visokius įklotus ir tamponus (o dar ir aplinką teršiame), kurie dar ir kenksmingi, nes sugeria natūralią terpės drėgmę. O menstruacinės taurelės net nesijaučia, tik maudimas pačio pilvuko dėl menstruacijų. (Truputis agitacijos :)).
 Būkime bent per ėriuko žingsnį arčiau gamtos ir savęs saugojimo. Aš naudoju menstruacinę taurelę, o tu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą