2012 m. vasario 4 d., šeštadienis

Šlapimo pūslės uždegimas 2

Taigi jei jau kartą susirgai tai sirgsi ne vieną ir ne du kart, todėl reikia pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Tad kai buvau vaistinėje įsigijau MEŠKAUOGIŲ LAPŲ arbatai darytis. Prieš tai rašiau, kad pamėginsiu kitokią arbatą bet jos pirkti neradusi pasiėmiau kitokios. Ir iš tikro labai gerai padeda. Tik jaučiamas labai troškus skonis burnoje geriant šią  arbatą, bet kai blogai nesvarbu ką vartoti, kad tik padėtų.


O susirgau tai labai įdomiai. Važiavau pas brolį į jo magistro įteikimą ir bevažiuojant ar nuo per didelės šilumos ar nuo vidinio šalčio pajutau pirminius simptomus, bet vis dėlto negalėjau iš kart mastyt ką čia suvartojus, kad neperaugtų į nemalonesnes bėdeles. Visa dieną prabuvau Vilniuje ir stengiausi negalvoti, kad kažkas vis tiek negerai. Smagu buvo pasiviešėt pas Eglę (brolio panelę) ir man jų butukas mielas pasirodė:) norėčiau tokio.

Bet čia apie ligas. Taigi panelės jei kenčiat nuo šlapimo pūslės uždegimų pamėginkit iš pradžių ne tabletėm malšint šlykštų jausmą, o paieškokit arbatėlių, kurios jums padėtų.

Dar radau, kad yra pirkti takažolių:

Be to manau dar gali padėti ir bruknės, bet pasiteiraukit vaistinėje ar tikrai:

1 komentaras:

  1. Kai man buvo šlapimo nelaikymas pamenu geriausiai padėj tos bruknių lapų arbatos, į toletą gal dažnai eini, bet pramuša

    AtsakytiPanaikinti